Klanten & Testimonials

Collega's, klanten en trainees getuigen

Een project van 8 weken met als doel het trainen van agents en duurzame kwalitatieve stijging in KTO. Dat was de opdracht waar ik Brian voor aantrokken had en ook onze eerste samenwerking. Jaren later kruizen onze paden elkaar weer en werken we samen aan het coachen, trainen en ontwikkelen van medewerkers waarbij zij groeien vanuit hun eigen kracht en gaan voor hun maximum potentieel. Brian weet met zijn energieke en fun loving persoonlijkheid de juiste setting te creëren om trainees maar ook collega’s uit te dagen om uit je comfort zone te treden en te gaan voor maximaal resultaat. Gedreven door resultaat, kritisch op de inhoud en mijn go to klankbord.

Barbara Bruinhart

Interim Centrum Manager at SURE | AIM

“Brian zijn werkwijze is energiek en gedetailleerd: door middel van onderzoek komt hij tot de details en de energie waarmee hij vervolgens te werk gaat is aanstekelijk.”

Suradj Hanoeman

Delivery Manager Telenamic Suriname

“Ik raad iedereen aan met Brian samen een wedstrijd te winnen!”

Dennis de Smidt

Managing Director Xerox Customer Care Services Suriname

“De training heeft een positieve bijdrage geleverd aan mijn kennis en vaardigheden. De trainer zelf Is erg duidelijk in het uitleggen van de stof een geeft praktische voorbeelden waar ik direct mee aan de slag kan. Ik weet nu veel beter empathie toe te passen tijdens klantgesprekken, met als als resultaat dat mijn scores zijn beter nu.”

Acherl Letterboom

Call agent bij Teleperformance Surname

Brislo werkt onder andere voor