Brislo NV

Services NV (Brislo NV ) is in mei 2012 opgericht en biedt ondersteuning aan ondernemers om resultaten te verbeteren in klantgerichtheid & sales. Wij willen u graag helpen om alles uit uw bedrijf te halen wat er in zit. Dat is meer dan u denkt! Wij helpen u om optimale groei te realiseren.

Waarom?
In deze tijd letten we op de kleintjes: Elke centimeter telt!
Brislo kan u helpen om uw bedrijf meetbaar succesvoller te maken!
Wat levert het u op?
We zijn erop gebrand rendement op uw investering te leveren.
Dit rendement kan verschillende vormen hebben:

  • Een hoger percentage nieuwe klanten
  • Gestegen omzet bij bestaande klanten
  • Een hoger percentage tevreden klanten
  • Stijging van de teamproductiviteit
  • Minder verloop onder medewerkers van het team

Hoe doen wij dat?

  • Praktische trainingen voor uw medewerkers
  • One-on-one coaching of teamcoaching
  • Op interimbasis managen en aansturen van medewerkers

Elke persoon of organisatie is anders. Daarom stemt Brislo altijd af op uw specifieke kenmerken en omstandigheden. Maatwerk dus!

Praktische benadering

Een duidelijke en concrete doelstelling is essentieel voor een succesvol traject. Wij maken vooraf altijd een overzichtelijk stappenplan. Dat wordt in de praktijk vertaald naar het dagelijks handelen in de operatie. De benadering is gericht op de individuele en collectieve gedragsverandering. Met een persoonlijke touch, maar wel in samenhang met de geformuleerde doelstellingen. De ervaring en kracht van Brislo ligt in het in beweging krijgen van alle betrokkenen.

Begeleiding en ondersteuning

Tijdens de trainingen en coaching worden de trainees intensief begeleid. Wij staan altijd voor u klaar. Zo kunt u altijd, ook nadat de service is geleverd, bij ons terecht voor al uw vragen. Wij vinden het belangrijk om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Daarom houden wij contact met onze klanten. Na elk traject houden wij de vinger aan de pols om te toetsen of de zaken daadwerkelijk verbeterd zijn. Mocht het nodig zijn, dan kunnen de klanten van Brislo worden uitgenodigd voor een opfris dag of een follow-up.